دکوراسیون

با مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل بهشت را خلق کنید!

مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل - رویا گالری

رنگ بنفش جزء رنگ های جذاب و چشم نوازی است که نظر افراد زیادی را به خود جلب می کند. این رنگ در ذهن، یادآور خلاقیت، ثروت، نشاط و در عین حال آرامش برای افراد است. از رو استفاده مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون داخلی منزل می تواند در کنار ست کوسن و مبلمان به منزل تان زیبایی ببخشید و اهمیت استفاده از رنگ های بنفش را دوچندان کنید. کوسن های رنگ های قرمز و آبی که ترکیبی از رنگ های ثانویه بنفش هستند می توانند در کنار مبلمان شما مورد استفاده قرار بگیرند و حس آرامش بخشی را به شما اعضای خانواده منتقل کنند.

آنچه در این مطلب می خوانید : نمایش

نقش مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل

Array

با استفاده از مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل بهشتی که تصور آن را در خیال خود دارید خلق کنید. از رو باید بدانید رنگ بنفش رنگی ثانویه است که از ترکیبی از دو رنگ قرمز و آبی ایجاد می شود. این رنگ با طیف رنگ های سیر و روشن می تواند، ترکیب دلنشینی داشته شود. رنگ هایی مانند آبی، قرمز، زرد، نارنجی و سبز به عنوان رنگ های مکمل بنفش شناخته شده اند که با ضریب استفاده درست از آن ها می توانید دکوراسیون زیبایی را رقم بزنید.

رنگ بنفش در بیشتر فضاهایی مانند اتاق خواب، محل کار، اتاق نشیمن و… به عنوان رنگ غالب در بحث روانشناسی رنگ ها در دکوراسیون مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین باید بدانید از چه طیف رنگی ای و به چه میزان می توانید به عنوان مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل استفاده کنید.

1. مکمل رنگ بنفش و آبی (خلق آرامش رویایی)

رنگ آبی برای بیشتر افراد، سمبل آرامش است. ترکیب این رنگ آرام در کنار بنفش بسیار رویایی است و حس تازگی را برای افراد تداعی می کند. اگر بتوانید از رانر طرح ترکیبی مخمل که مکمل این رنگ می باشد استفاده کنید می توانید به رانر رومیزی خود جلوه زیبایی بدهید.

2. ترکیب رنگی بنفش و سفید (گارد امنیتی دکوراسیون منزل)

Array

 

سفید در کنار بسیاری از رنگ های پرانرژی باعث ایجاد حس امنیت می شود. این رنگ به عنوان رنگ مادر است که در کنار بسیاری از رنگ ها قرار می گیرد و ترکیب دلنوازی را ایجاد کند. می توانید با استفاده از ترکیب رنگی بنفش و سفید در انواع مدل کاغذ دیواری یک گارد امنیتی را شکل بدهید که بین آن ها ارتباط خاصی باشد که مثل یک طرح واره ترکیب این رنگ ها حس امنیتی را در دکوراسیون منزل ایجاد می کند.

3. ترکیب دو رنگ خاکستری و بنفش (غول هوشمندانه)

خاکستری به عنوان رنگ پایه در اجرای دکوراسیون داخلی مدرن و صنعتی، استفاده می شود. استفاده از این رنگ باعث می شود که شما دچار حس کهنگی و قدیمی از رنگ بندی دکوراسیون خود نشوید. 

رنگ خاکستری به عقیده خیلی از افراد به علت خنثی بودن، به عنوان بهترین مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون مدرن است.

4. تلفیق رنگ بنفش و کرم (تزئین جادوئی اتاق کودک)

Array

 

اگر نمی دانید چه ترکیب رنگی برای تزئین جادوئی اتاق نوزاد خود داشته باشید، می توانید از دو رنگ سبز لیمویی و بنفش استفاده کنید. رنگ بنفش، تندی رنگ سبز لیمویی را کاهش می دهد و حاصل آن، ایجاد رنگ های ملایم برای دکوراسیون اتاق کودک است که می تواند برای کودکان جذاب باشد.

همچنین از این دو رنگ برای دکوراسیون آشپزخانه نیز می توان استفاده کرد.

5. هم آمیزی رنگ بنفش و صورتی (ملکه رنگی دختران)

Array

اگر به دنبال ایجاد یک فضای پرانرژی و آرامش بخش برای کودک خود هستید، بنفش و صورتی می تواند گزینه جذابی باشد که دخترتان هم عاشق آن می شود. هم آمیزی رنگ بنفش و صورتی به عنوان ملکه رنگارنگ اتاق دختران به حساب می آید. اکثر دختران در هنگام خرید وسایل شخصی برای اتاق خود از ترکیب رنگ بنفش و صورتی استفاده می کنند که با رنگ بندی اتاق آن ها ست باشد.

6. هم آمیختن دو رنگ بنفش و نارنجی (خلق دنیایی فانتزی)

رنگی فانتزی و بامزه نتیجه ترکیب دو رنگ بنفش و نارنجی خواهد بود. استفاده از رنگ نارنجی حتی به میزان کم، می تواند حس رنگ گرم متعادلی را برایتان ایجاد کند. همچنین استفاده از ترکیب رنگ های سرد یا همان رنگ های خنک در اتاق خواب می تواند به کاهش فشار خون و ضربان قلب و آرام کردن ماهیچه ها کمک می کند. پس به کارگیری این رنگ ها در دکوراسیون اتاق خواب و یا هر نقطه از خانه که در آن نیاز به آرامش دارید، بسیار مناسب می باشد. 

7. ترکیب رنگ بنفش با قهوه ای (حس خاص بودن)

اگر می خواهید از این دو رنگ در دکوراسیون اتاق نشیمن استفاده کنید، فراموش نکنید که رنگ بنفشی که می خواهید بکار ببرید، باید بسیار ملایم باشد. برای نمونه استفاده از یک رنگ یاسی ملایم در کنار رنگ قهوه ای سوخته می تواند، گزینه مناسبی برای دکوراسیون اتاق نشیمن شما باشد که حس خاص بودن را به شما منتقل می کند.

8. همسو کردن رنگ بنفش و برنزی (فضایی دراماتیک را خلق کنید!)

از این ترکیب رنگ برای سالن های آرایشی یا برای دکوراسیون اتاق عروس استفاده می شود. توجه داشته باشید از رنگ بنفش ملایم باید برای این ترکیب استفاده کنید.

رنگ برنزی یکی دیگر از گزینه های مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل است.

9. حس شکوه در ترکیب بنفش و قرمز آلویی

Array

 

در این ترکیب رنگی، رنگ بنفش حالت سرد و رنگ قرمز رنگ گرم است و ترکیب این دو حالتی با شکوه و با کلاس را در سبک دکوراسیون مینیمال ایجاد می کند. در صورت استفاده دقیق و مناسب از تناژهای گرم و سرد می توان ترکیبی بسیار جذاب را در سبک دکوراسیون مینیمال تجربه کنیم. به کارگیری این سبک رنگ ها با توجه به کوچک بودن متراژ خانه­ ها بسیار هوشمندانه است؛ چراکه موجب بزرگ به نظر رسیدن فضا خواهد شد. اگر سالن کوچکی دارید ترکیب بنفش و قرمز آلویی می تواند حس باشکوه بودن را به شما منتقل کند.

10. ریخت و پاشه رنگ بنفش و زرد (ایجاد اقامتگاه خیره کننده)

اگر می خواهید بخشی خاص از فضای داخلی خانه یا محل کار شما، حتما توسط افراد دیده شود، می توانید برای آن بخش، از این ترکیب رنگ خیره کننده استفاده کنید. رنگ زرد، مخصوصا رنگ زرد یا زرد قناری مکمل رنگ بنفش است و اگر بخواهید بگویید رنگ بنفش با چه رنگی هارمونی دارد، قطعا این ترکیب را می توانید مثال بزنید.

در واقع استفاده از مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل یا محیط های کاری می تواند جایگاه خیره کننده باشد که هر کسی را مجذوب خودش کند.

11. ترکیب دو رنگ بنفش و زرد خردلی (خلق دکوراسیون سلطنتی)

Array

 

ترکیب رنگ خردلی و بنفش، به ترکیب رنگ سلطنتی معروف است. این دو رنگ همدیگر را متعادل می کنند. این هارمونی رنگی گزینه خوبی برای افراد شیک پوش نیز است.

12. حس کلاسیک با ترکیب رنگ بنفش و سورمه ای

اگر دوست دارید نقش رنگ در دکوراسیون منزل یا محل کار شما، حس کلاسیکی را برای تان تداعی کند، می توانید از این ترکیب رنگی استفاده کنید. رنگ بنفش و سورمه ای در دایره رنگ در کنار هم قرار دارند و خیلی با یکدیگر بیگانه نیستند. اگر حس می کنید این دو رنگ در کنار همدیگر باعث تیرگی فضا می شود، می توانید از چند دکوری یا اکسسوری با رنگ روشن، مثلا سبز استفاده کنید. 

13. بنفش در کنار بنفش (معجون زیبایی)

Array

شاید برایتان عجیب به نظر برسد که می توانید دیوار شاخص بسیار زیبایی را با تک رنگ بنفش و با تناژ رنگی متفاوت از همین رنگ داشته باشید. رنگ بنفش دارای ویژگی هایی همچون خلاقیت، انرژی و آرامش بخشی است که خوب به تنهایی می تواند همه این نیازها را در دیوار شاخص تان تامین کند. استفاده از تکنیک های رنگ بندی دیوار اکسنت و ترکیب سایه و روشن از رنگ بنفش معجون زیبایی را برای محیط دیوار اکسنت تان به ارمغان می آورد.

نکات مرتبط با استفاده از رنگ بنفش در سبک دکوراسیون داخلی

در ادامه چند نکته را برای استفاده بهتر از رنگ بنفش در سبک دکوراسیون داخلی بیان می کنیم:

  • تناژ رنگی از بنفش و رنگ های مکمل آن استفاده کنید که از مد نمی افتند و برایتان خوشایند است. استفاده از رنگ های خیلی تند را می توانید در اکسسوری هایی از سبک دکوراسیون داخلی استفاده کنید که در صورتی که از مد افتاد یا پس از مدتی با آن ها احساس آرامش نداشتید، بتوانید آن ها را به راحتی تعویض کنید.
  • رنگ بنفش را بیشتر، خانم ها می پسندند، پس اگر از این رنگ برای محیط هایی که رفت وآمد آقایان در آن بسیار است، استفاده می کنید، از اینکه آن ها هم به این رنگ علاقه دارند، مطمئن شوید.
  • استفاده از آینه های دکوراتیو بنفش رنگ در دکوراسیون منزل یا محل کار خود وقتی زیباتر جلوه می کند که نورسفیدی نیز به آن بتابد. این کار به این دلیل انجام می شود که موجب ایجاد دید وسیعی در فضا می شود.

نتیجه گیری

استفاده از مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل، می تواند زیبایی شگفت انگیزی را برای خانه یا محل کار شما ایجاد کند. رنگ بنفش حس ایجاد آرامش، شکوه و نشاط را برای شما تداعی می کند و شما هم حس بهتری را می توانید تجربه کنید. انتخاب های زیادی برای مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل وجود دارد. در این مطلب به بعضی از آن ها اشاره شد. به طور قطع می تواند به کمک ذوق و هنر و اطلاعاتی که در خصوص تئوری رنگ ها دارید، ترکیب رنگی خلاقانه و مورد علاقه خود را ایجاد کنید. برای اینکه بدانید رنگ بنفش با چه رنگی هارمونی دارد، می توانید تناژهای سرد و گرم رنگ بنفش را امتحان کنید.

سوالات متداول درمورد مکمل های رنگ بنفش

چگونه با رنگ بنفش آرامش را به خانه خود بیاوریم؟

رنگ بنفش یکی از رنگ های جذاب و پرطرفدار این روزای دکوراسیون خانه می باشد که ترکیب و مکمل های رنگ بنفش در دکوراسیون منزل جزو ترندهای این حوزه هستند! مکمل این رنگ با رنگ آبی می تواند آرامش زایدالوصفی را به مکان امن شما بیاورد.

همسو کردن رنگ بنفش و برنزی چه نقشی در دکوراسیون منزل دارد؟

رنگ برنزی یکی دیگر از گزینه های مکمل رنگ بنفش در دکوراسیون منزل است. از این ترکیب رنگ برای سالن های آرایشی یا برای دکوراسیون اتاق عروس استفاده می شود.

4.6/5 - (27 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *